Akadálymentesítési nyilatkozat

A Nagyfa-Alföld Mezőgazdasági és Vegyesipari Korlátolt Felelősségű Társaság elkötelezett amellett, hogy a nagyfaalfold.hu honlapot az (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelv és a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény alapján akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat 2020. augusztus 4.-ei hatállyal a nagyfaalfold.hu oldalra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

A nagyfaalfold.hu honlap teljes mértékben megfelel a WCAG 2.0 A szintnek.

Ezen nyilatkozat 2020. augusztus 4.-én készült.

A nyilatkozat elkészítése az (EU) 2018/1523 bizottsági végrehajtási határozat 3. cikkének (1) bekezdése szerint történt.

Ennek alapján:
A tagállamok gondoskodnak arról, hogy a nyilatkozatban foglalt állítások az (EU) 2016/2102 irányelvben meghatározott követelmények tekintetében pontosak legyenek és az abban meghatározott módszer valamelyikén alapuljanak.

Visszajelzés és elérhetőségek

Esetleges megfelelési hiányosság jelezhető a lenti e-mail címen, illetve az irányelvben nem szabályozott tartalmakról, információkról tájékoztatás kérhető az alábbi elérhetőségeken:

Nagyfa-Alföld Mezőgazdasági és Vegyesipari Korlátolt Felelősségű Társaság
6724, Szeged, Cserzy Mihály u. 11.
E-mail cím: inform@nagyfaalfold.hu
Telefon: +36 62 426 679

Végrehajtási eljárás

Az (EU) 2016/2102 irányelv 7. cikke (1) bekezdésének b) pontjával összhangban küldött értesítésre vagy kérelemre adott nem kielégítő válaszok esetén jelentkezzen a bv.gov.hu weboldalon a megadott elérhetőségeken.

Szeged, 2020. augusztus 4.

Tóth Ibolya, bv. ezredes
ügyvezető

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!