bvop Közadatkereső iso 9001

Nagyfa – Alföld Kft.
Székhely: 6724 Szeged,
Cserzy Mihály u. 11.
Adószám: 11089940-2-51
Cégjegyzékszám: 06-09-002808

Tevékenységek

A szegedi telephely ipari park jelleggel üzemel. Partnereinknek a legegyszerűbb munkától a legbonyolultabb elektromos ágyemelőmotor-gyártásig minden feladatra tudunk munkaerőt biztosítani. Központi telephelyünkön további területeket is tudunk bérbe adni leendő partnereink részére. 

Jelenleg is több faipari profilú vállalkozás számára biztosítunk területet és munkaerőt. Legelső betelepült partnerünk komplett nyomdát hozott létre, melyet azóta is folyamatosan működtet. Külföldi megrendelésre dolgozik az autóülésfűtés-varrást megrendelő cég, valamint a kórháziágyemelő-motorokat összeszerelő vállalkozás is. Utóbbi számára fémipari jellegű bérmunkát is végzünk, illetve a fém alkatrészeket részben a társaság területén állítják elő. 

A nagyfai területen közel 700 ha-on gazdálkodnak. A Nagyfai telephelyen a szántóföldi növénytermesztés mellett állattartással és ipari bérmunkával is foglalkozunk. A hagyományos búza-, árpa-, szója- és lucernatermesztés mellett hibridkukorica és hibridnapraforgó termesztéssel is foglalkozunk. 8 ha területen kocsányos tölgyest telepítettünk 2008-ban, valamint 3 ha-os szilvaültetvényt is ápolunk.

Évi 35 000 db pulyka nevelése történik állattartó telepünkön három nevelési turnusban, és kisebb juhnyájat is tartunk. Több pályázat keretében korszerű technológiát tudunk alkalmazni mind a növény, mind az állattenyésztés területén.

2010-től húsfeldolgozást is végzünk bérmunkában, melyhez a területünkön biztosított a szabványtechnológia. 

Jelenleg két munkaterületen biztosítjuk a külső munkáltatást a szabadulás előtt álló elítéltek számára.